Karrier

 

Önnek lehetősége nyílik arra, hogy önéletrajzát az Inter-Faktor Zrt. részére megküldje az info@interfaktor.hu email címre.

Betölthető pozíciók:
 - adminisztrációs asszisztens
 - workout manager

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben élni kíván ezzel a lehetőséggel, és a fenti elérhetőségre elküldi az önéletrajzát, azzal egyúttal – külön nyilatkozat nélkül – hozzájárulást adja az alábbi adatkezeléshez, és az Adatkezelési Tájékoztatót kifejezetten elfogadja.

Hozzájárulás adatkezeléshez

Álláshirdetésre történő jelentkezés céljából benyújtott pályázati anyagot (így különösen: önéletrajz, motivációs levél, kísérőlevél, referencia), valamint az azokban szereplő személyes adatokat az Inter-Faktor Zrt., mint adatkezelő az esetlegesen betöltendő állásra vonatkozó kiválasztási eljárás során, a megfelelő jelölt kiválasztása céljából a pályázati anyag benyújtásától számított 6. hónap utolsó napjáig kezeli.

Személyi adatbázisban való megőrzés céljából a benyújtott pályázati anyagot (így különösen: önéletrajz, motivációs levél, kísérőlevél, referencia), valamint az azokban szereplő személyes adatokat az Inter-Faktor Zrt. a pályázati anyag benyújtásától számított 12. hónap utolsó napjáig a személyi adatbázisában megőrzi, és esetleges egyéb pozíciók meghirdetése esetén újból felhasználja a megfelelő jelölt kiválasztása céljából.